LinkedIn

2024.5.30. és 31. között partnere voltunk a 7.-ik alkalommal megrendezett SpeedCHAIN Szlovákia logisztikai konferenciának Modrában, Pezinok mellett.

A konferencia során 33 előadó szólalt fel, és 52 partner részt vett aktívan a teljes rendezvényen. Ezen a nemzetközi konferencián 200 személy vett részt a logisztika területéről és programja olyan témákat tárgyalt, amelyek jelenleg mozgatják a logisztika világát. Az esemény bónuszai közé tartozik a szakemberek tapasztalata, esettanulmányok, panelbeszélgetések, kétnapos aktív kapcsolatépítés és a szlovák logisztika legfontosabb személyiségeit díjazó gálaest. A Zochova chata szállodakomplexum zsúfolásig megtelt konferenciatermei megerősítették, hogy a konferencia koncepciója egyre több szakembert vonz a szállítás és a logisztika területéről.

Az OLTIS Group egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek a kezdetektől fogva aktívan részt vesznek ezen az eseményen. A korábbi évekhez hasonlóan most is megragadtuk a lehetőséget, hogy találkozzunk meglévő és potenciális vásárlóinkkal és bemutattuk saját kiállításunkat is. Érdekes előadást tartott „Digitalizáció a változó ellátási láncok korában” címmel Radomír Bača üzletvezetőnk.

A konferencia második napján a résztvevők megtekinthették a Sered-i FM Logistic co-packing központot.

Az egész rendezvény gyümölcsöző tárgyalások szellemében zajlott, cégünk ezúton is köszönetet mond minden ügyfelünknek és partnerünknek, akikkel találkozhattunk ezen a rendkívüli eseményen.