LinkedIn

Kedves követőink, olvasóink!

2014. júliusában egy meghatározó döntés született. A cseh tulajdonú, közel 30 éves informatikai múlttal rendelkező OLTIS Group a.s. létrehozta magyarországi leányvállalatát, az OLTIS Hungaria Kft-t. A közúti és vasúti informatika területén kiemelkedő jelentőségű anyavállalatnak ez lett az 5. leányvállalata Európában.

Mint minden kezdeti időszak, az első év adminisztrációs feladatokkal, piackutatással, marketing jellegű feladatokkal és termékbevezetéssel indult az OLTIS Hungaria Kft. életében. Közben, a háttérben zajló munkafolyamatok biztosították, hogy a vállalkozás által kínált informatikai rendszerek naprakészen rendelkezésre álljanak.

A piaci aktivitásnak köszönhetően jöttek az első sikerek, amelyek először a közúton, később pedig a vasúti szférában jelentkeztek. Az elmúlt években több új terméket vezettünk be a magyarországi vasúti informatikai területén, amely több sikeres, valamint jelenleg is folyamatban lévő projekteket eredményeztek.

A magas szakmai képzettséggel és rendkívül nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaknak köszönhetően már az első években sikeres Európai Unió által támogatott (pl. CEF) projektekben vettünk részt. Azóta is kiemelkedő figyelmet fordítunk arra, hogy ha adott a lehetőség, akkor ügyfeleinkkel együttműködve sikeres állami vagy az EU által támogatott projektet folytassunk le.

Az informatikai fejlesztéseknek köszönhetően az aktuális piaci igények kiszolgálása zökkenőmentesen zajlik, legyen szó szabványoknak való megfelelésről vagy egyedi megoldásról.

Az OLTIS Hungaria Kft. születésnapját egy nem mindennapi módon, a 2024. szeptember 24-27. között megrendezésre kerülő berlini InnoTrans nagyvásáron ünnepeljük meg. Ennek időpontja: 2024. szeptember 26. csütörtök. Egy „Magyar nap – az OLTIS Hungaria Kft. 10. születésnapja” program keretén belül a hozzánk látogató vendégeink ízelítőt kaphatnak a tradicionális magyar konyha világából, finom falatokkal, kötetlen beszélgetéssel és jó hangulatban tölthetnek el nálunk egy kis időt. Ezúton is sok szeretettel hívjuk és várjuk a kedves érdeklődőket!

Végül, de nem utolsósorban, köszönetet mondunk azoknak a vállalkozásoknak, akik elsőkként lettek partnereink vagy ügyfeleink, hiszen az ő bizalmuk és támogatásuk segített minket azon az úton, amelyen idáig eljutottunk.

Boldog 10. születésnapot, OLTIS Hungaria Kft!